Zdravlje

MUŠKARAC TOKOM AKCIJE USPEO DA POLOMI "PONOS" NA 3 MESTA! Lekari u čudu: Evo kako može da se "slomi" iako nema KOSTI

Autor Teodora Boškovski

Jedan muškarac uspeo je da tokom intimnog odnosa "polomI" svoj polni organ i to na čak tri mesta...

Izvor: Shutterstock/santypan

Povrede tokom intimnih odnosa češće su neko što se pretpostavlja, Jedan muškarac (36) iz Tanzanije uspeo je da polomi svoj polni organ i to čak na tri mesta, nakon što se nezgodno i prilično jako "sudario" sa partnerkom.

Ovaj "izuzetno redak urološki slučaj zapanjio je i same lekare, a samo par sati nakon što je muškarac završio na operacionom stolu sa suzama u očima, doktori su uspeli da mu zakrpe "ponos" i sada se potpuno oporavio.

Skeniranje je pokazalo da je neimenovani muškarac, čija je stravična povreda objavljena u medicinskom časopisu, slomio tri različita dela svog polnog organa.

"Žalio se da je bolno i da već pet sati krvari iz uretre - cevčice koja izbacuje mokraću i spermu iz njegovog tela. Polni organ mu je 'skliznuo i udario u perinealno područje žene dok je pokušavao da ga ponovo ubaci", napisali su lekari. Mnoge na prvi pogled, začuđuje kako može muški polni organ bez kostiju može da se "polomi". Inače, ove stravične povrede su poznatije kao frakture polnog organa.

"Prelomi muškog polnog organa se najčešće dešavaju tokom intimnog odnosa, ali se mogu desiti i tokom masturbacije ili ako se muškarac prevrne dok je u erekciji u snu", objasnili su lekari.

Nakon šest mesci, na redovnom pregledu, muškarac je rekao da se njegov intimni život nastavio bez poteškoća i da mu se "ponos" vratio u normalu.

(MONDO)