Zdravlje

ZABORAVITE NA MASAŽE I SKUPE TRETMANE! OVO ĆE VAS ODUŠEVITI: Najbolje i najefikasnije rešenje za CELULIT - lako je!

Izvor Promo

Da li znate da najvećeg neprijatelja ženskog tela možete da se rešite za sva vremena?

Izvor: Okrasiuk/Shutterstock

Tako se lako pojavljuje, a toliko ga je teško ukloniti. Celulit, koji je zasluženo dobio titulu najvećeg neprijatelja ženskog tela, ne ugrožava zdravlje, ali utiče na zadovoljstvo fizičkim izgledom. Nakupljene naslage masnog tkiva koje su na koži prisutne u vidu karakterističnih udubljenja najviše se javljaju u predelu stomaka i butina.

Celulit ima četiri stadijuma, a razlikuju se po tome koliko izražen i vidljiv:
- U prvom stadijumu celulit nije vidljiv golim okom, čak ni kada se koža uštine
- U drugom stadijumu nije vidljiv golim okom, ali se pojavi kada se koža uštine
- U trećem stadijumu nije vidljiv dok stojite, ali jeste kada sednete ili legnete
- U četvrtom stadijumu celulit se vidi golim okom, bez ikakvog fizičkog uticaja

Leto je pred nama, trudimo se da liniju dovedemo do savršenstva, ali “pomorandžina kora” ne mrda. Stručnjaci kažu da su uravnotežena i raznovrsna ishrana, optimalan unos vode i prestanak pušenja prvi korak ka smanjenju rizika od pojave celulita. Ipak, mnogi od nas žele brze i efikasne rezultate koji će nam do leta povratiti zadovoljstvo i samopouzdanje. U tome veliku ulogu igraju Krauterhof proizvodi koji su napravljeni na bazi prirodnih sastojaka. Stimulišu i poboljšavaju prirodnu funkciju kože, pa da li ste spremni da napravite prirodan korak do lepog i zdravog tela?

Ako vodite borbu sa tvrdokornim i dugotrajnim celulitom, probajte Krauterhof serum od sastojaka koji uključuju revolucionarni liporeduks sa prijatnim efektom toplote. Tu je i Krauterhof anticelulit gel koji je baziran na dejstvu aktivnog kompleksa koji sadrži kofein, ekstrakte mente i ruzmarina. Drugima rečima, osvežavajućeg je mirisa, a toplota nastaje reakcijom njegovih sastojaka bez korišćenja lampe ili folije.

Kada su rezultati u pitanju, uverićete se da ovi proizvodi podstiču razgradnju masnih naslaga u potkožnom vezivnom tkivu. Biljni ekstrakti regenerišu kožu, ona postaje zategnutija, a mikrocirkulacija se pospešuje i ubrzava dreniranje tečnosti.

Svi proizvodi su napravljeni po tradicionalnoj nemačkoj recepturi, na bazi prirodnih sastojaka.

Tagovi