Tuga!

SELIN DION IMA NEIZLEČIVU BOLEST, LEKOVI NE POMAŽU: Trpi užasne bolove, njena sestra otkrila sve detalje

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Selin Dion ima neizlečivu bolest i lekovi joj trenutno ne pomažu, izjavila je jedna od njenih sestara.

Izvor: YouTube/ Sony Pictures Entertainment

Sestra pevačice Selin Dion, koja se bori sa neizlečivom bolešću koju ima jedna od milion osoba na svetu, progovorila je o njenom stanju. Klodet Dion komentarisala je kako se Selin Dion oseća nakon postavljene dijagnoze sindroma ukočene osobe.

Klodet je govorila za medije u Montrealu i kazala da se o Selin trenutno brine još jedna od njihovih sestara, Linda, koja živi sa pevačicom. Selin je inače rođena u velikoj porodici, i najmlađa je od ukupno 14 dece. Lekovi ne deluju na pevačicu, ali porodica ne gubi nadu.

"Ne možemo da pronađemo lek koji radi, ali je važno da imamo nadu. Selin mora da se odmara, duboko u to verujem. Kada nastupa, daje sve od sebe i više od toga, i u jednom trenutku, telo i srce će reći - dosta je bilo. Kada telo govori, moramo da slušamo", rekla je Klodet Dion.

Sindrom ukočene osobe je neizlečivi neurološki poremećaj koji izaziva nekontrolisane grčeve mišića i jake bolove. Procenjuje se da pogađa jednu osobu u milion.

Izvor: YouTube/ Sony Pictures Entertainment

"Selin sluša vodeće istraživače i stručnjake u polju ove bolesti, i porodica veruje da će jednog dana naći metodu rehabilitacije koja će joj omogućiti da se vrati nastupima", rekla je njena sestra.

Selin Dion (55) u decembru prošle godine je objavila da joj je postavljena dijagnoza sindroma ukočene osobe. Nastavila je da nastupa, ali je u maju zbog jakih bolova i drugih komplikacija bila primorana da otkaže svetsku turneju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

(MONDO)