Zdravlje

MUŠKARAC SE ŽALI DA NE MOŽE DA DOŽIVI EREKCIJU! Doktor upozorava: Ako osetite i ove simptome, obavezno se TESTIRAJTE

Autor Teodora Boškovski

Poznati doktor objašnjava šta raditi ako muškarac ne može da doživi potpunu erekciju!

Izvor: tommaso79/Shutterstock.com

Doktor Džef Foster redovno deli zdravstvene savete ko god mu se putem Interneta obrati za pomoć. Ovog puta osvrnuo se na jednog pacijenta koji ima problem sa svojim polnim organom. Šta raditi ukoliko muškarac ne može da doživi potpunu erekciju?

"Iako je puna erekcija često posledica pada nivoa testosterona, to nikako nije jedini uzrok erektilne disfunkcije. Simptomi niskog testosterona su često višefaktorni", objasnio je na početku dr Foster.

Muškarci se često osećaju umornije, razdražljivije i čak se mogu žaliti na maglu mozga, depresiju i promenu oblika tela. Doktor ističe da je u tim situacijama ključno je da utvrdite da li su problemi sa erekcijom hormonalni ili zbog nečeg drugog. Razgovor sa svojim lekarom je prvi korak ka rešavanju problema.

"Testiranje testosterona nije dovoljno da se potvrdi da li je nivo prihvatljiv ili ne i mnogi pacijenti mogu zapravo da imaju nizak nivo testosterona, što se ne pokazuje jasno na testu koji dobijate od svog lekara opšte prakse. Ako mislite da imate nizak testosteron, ali se nivo vraća u normalu, moraćete da posetite urologa", savetovao je doktor za kraj.

BONUS VIDEO:

 (MONDO)