Zdravlje

"UHVATILA SAM MU PORUKE SA DRUGOM, TO NAS JE SPASILO!" Žena se posle razvoda vratila bivšem - lepše im je nego IKADA

Autor Teodora Boškovski

Priča žene koja je nakon muževljeve prevare progledala...

Izvor: Instagram/charitylcraig/printscreen

I dok jedni ne mogu da pređu preko prevare, drugima je to velika životna lekcija i jačanje ljubavi. Čeriti Kreg (45) i njen suprug Met (40) rastali su se na osam meseci 2012. godine nakon što je otkrila poruke od druge žene na njegovom telefonu.

Met je tada napustio porodičnu kuću da bi nastavio vezu sa svojom ljubavnicom. Ali Čariti i Met su na kraju odlučili da svoju vezu ponovo otpočnu nakon terapije, a sada ovaj par iz Orlanda ponosno priča svima, kako im je odnos bolji nego ikad. Da li je potrebno da dođe do prevare da bi došlo do shvatanja pravih vrednosti?

"U to vreme, afera mog muža izgledala je kao smak sveta, ali se pokazalo da je to najbolja stvar za nas jer smo se vratili mnogo jači", rekla je za SVNS ove nedelje Čariti, osnivač kompanije za nakit.

Inače, ovaj mladi par se upoznao u tinejdžerskim danima i venčao u ranim 20-im. Ali 2012. godine, sa četvoro dece mlađe od 6 godina, doživeli su krah. 

"Radio sam preko 60 sati nedeljno u položaju visokog stresa. Proveo sam više vremena na poslu nego sa porodicom“, objasnio je Met, koji je sada direktor marketinga koji se kako kaže, borio između svoje porodice i svojih snova da nastavim muzičku karijeru.

Ženin strah je izašao na videlo kada je otkrila tekstualne poruke od druge žene. Suočila se s njim, a on joj je priznao sve. Imao je tajnu vezu dva meseca. Pokrenut je postupak za razvod braka, dok je Met je nastavio sa svojom ljubavnicom. Za to vreme Čeriti je otišla kod savetnika. Kroz terapiju došla je do saznanja da zapravo Metova afera nije jedini razlog za njihove bračne probleme.

"Počela sam sa terapijom i shvatila da više nisam žena sa kojom je oženio, i da nije samo on kriv za raspad naše veze. Provela sam osam meseci radeći na sebi, izgradila sam samopouzdanje i naučila kako da se nosim sa svojim problemima na zdrav način", prisetila se ona. Ponovo su obnovili svoju romansu u februaru 2013. godine nakon što su prošli savetovanje za parove. Met je nakon toga Ženi dao pristup njegovom telefonu i sve lozinke. 

"Odlučili smo da se borimo za našu porodicu i rešavamo naše probleme, i tako mi je drago što smo to uradili jer su sada stvari bolje nego ikad", bili su saglasni na kraju.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)