Zdravlje

SVE VIŠE ŽENA VADI SILIKONE IZ GRUDI! Trend počinje da raste u 2024. godini: Prirodna lepota je na ceni, jedno MOŽE

Autor Teodora Boškovski

Ovaj trend će nastaviti da raste u 2024. godini!

Izvor: Shutterstock/Marko Poplasen

Plastični hirirg Mark Pacifiko, predsednik Britanske Asocijacije za estetsko-plastičnu hirurgiju predviđa da će smanjenje grudi biti najpopularniji trend u 2024. godini, davajući prednost obliku, a ne veličini.

Tome se doprinele poznate ličnosti koje su javno govorile koliko su zažalile što su uopšte operisale grudi. Jedna od njih je poznata sestra porodice Kardašijan-Džener i najmlađa milijarderka, Kajli Džener. Poželela je da silikone nikad nije stavljala. Na našim prostorima je isto primećen trend skidanja silikona. Na to se odlučila i Tamara Đurić koja je svojevremeno priznala da je pod nož išla 100 puta.

Dr Pacifiko veruje da će trend nastaviti da raste 2024. godine. Dodaje da je među pacijentkinja one koje se žale na bolove zbog ogromnih implantata ili restauracija grudi nakon rođenja dece.

"To su pacijentkinje koje bi nakon trudnoće želele da im se grudi vrate onako kako su bile pre nego što je dojila i pre nego što je izgubila volumen grudi", objasnio je on za New York Post.

Hirurg iz Velike Britanije takođe predviđa porast kombinovanih zatezanja lica i vrata. Za kraj dodaje da estetska hirurgija, pogotovo ona često vidljiva, na licu, ne bi trebalo da bude primetna, već što više "prirodnija".

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)