Zdravlje

DVA BRATA BLIZANCA RAZDVOJENA NA ROĐENJU, A VODILI SLIČNE ŽIVOTE! Sreli se nakon 39 godina, isto su im se zvale i ŽENE

Autor Teodora Boškovski

Slučajnost ili nešto drugo?

Izvor: Youtube/HaveSomeFun3344/Screenshot

Blizanci su oduvek bili zanimljivi za proučavanje. Jedni od njih su i braća Džim iz Ohaja koji su godinama živeli odvojeno i vodili gotovo identične živote. Još kao bebe bili su razdvojeni jedan od drugog. Samo tri dana nakon rođenja predati su na usvajanje, a prvi put su se sreli kada su napunili 39 godina. 

Te 1940. godine, kada su odvojeno usvojeni, njihovi novi roditelji su i jednog i drugog, neplanirano, nazvali Džejm. Obojica su kasnije dobila nadimak Džim.

Prema pisanju stranih medija, obe porodice su znale da dete koje su usvojili ima brata blizanca, alio nisu znale gde je niti šta se s njim događa. Iako su se njihovi putevi razišli, njihovi životi su postali neverojatno slični. Jednostavno, braća svih 39 godina nisu znala ništa jedan o drugome, prenosi Index magazin.

Obojica su imali psa kojeg su nazvali Toj, obojica su bila odlična u matematici i tehničkom, ali gramatika im nije bila jača strana. Takođe, oba brata ženila su se dva puta i obojici se prva žena zvala Linda. Da stvar bude bolja, oba Džima su kasnije upoznala i oženila ženu po imenu Beti. I to nije sve! Oba Džima su dobila sina i njihovi sinovi su se zvali isto - Džejms Alan. Blizanci su bili i strastveni pušači, vozili su isti automobil i imali posao u osiguranju.

Braća svih 39 godina nisu znala ništa jedan o drugome., sve dok jedan od njih nije odlučio da pronađe svog "izgubljenog" brata.
Njihov slučaj bio je jako zanimljiv naučnicima koji su ih kasnije podvrgli testovima. Braća Džim su potom bili deo studije na Univerzitetu u Minesoti koja je otkrila da je njihova istorija bolesti gotovo identična. Neverovatno, zar ne?

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)

Tagovi