Zdravlje

ČUVARKA PLAŽE OBRIJALA GLAVU ZBOG TEŠKE BOLESTI! "Ugojila sam se oko 11 kilograma" - BOL je bio sledeći SIMPTOM

Autor Teodora Boškovski

Glumica je morala da obrije glavu u toku lečenja od raka...

Izvor: Youtube / Baywatch Montages

Glumica koju smo gledali u planetarno poznatoj seriji "Čuvari plaže" kao Samer Kvin - Nikol Egert (52), nedavno je otkrila da joj je u decembru 2023. godine otkriven rak drugog stadijuma.

Zanosna plavuša koja je rame uz rame sa Pamelom Anderson stala pred kamere, morala je da obrije glavu u toku lečanja od raka, što je i javno pokazala na društvenim mrežama. Nikol je u intervjuu za magazin "People" otkrila da se pre dijagnoze ugojila 11,5 kilograma, da je osetila bol u levoj dojci, nakon čega je odlučila da se obrati lekaru. Posle mamografije i tri biopsije, lekari su joj saopštili tužne vesti.

Nikol je početkom decembra za magazin "People" ispričala kako je mislila da su njeni simptomi znakovi menopauze. U oktobru prošle godine je, kaže, osetila "užasan bol" u levoj dojci. Nakon što je otkrila kvržicu tokom pregleda, nazvala je lekara.

"Stvarno je pulsiralo i bolelo. Odmah sam otišla svojoj lekaru opšte prakse, a ona mi je rekla da moram odmah otići na pregled", ispričala je Egert. Mamografski pregled i tri biopsije utvrdili su da ima rak dojke.

Pogledajte kako je glumica obrijala glavu:

BONUS VIDEO:

 (Kurir.rs/MONDO/T.B.)