Zdravlje

U LEČENJU KEJT MIDLTON JEDNO ĆE BITI KLJUČNO! Oglasio se stručnjak - prošla je prvu fazu

Autor Teodora Boškovski

Zdravstveni doipisnik ima pozitivne ocene za lečenje Kejt Midlton od raka.

Izvor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ceo svet pomno prati šta se dešava sa princezom od Velsa, Kejt Midtlon, nakon što je objavila da joj je dijagnostikovan rak. Doktori i analitičari su na nogama, a još jedan zdravstveni dopisnik za Skaj njuz osvrnuo se na njeno zdravstveno stanje. Ašiš Joši se nada da je Kejtin rak rano otkriven i da je njena iskrena poruka puna nade.

"Rana intervencija je ključ za rak, a otkriće Kejtinog raka, baš kao i kod njenog svekra Čarlsa, došlo je posle operacije zbog nečeg što nije povezano sa rakom. Dakle, nadamo se da je bolest rano utvrđena. Lečenje je u toku, a princeza u svojoj poruci kaže da želi da se vrati svojim kraljevskim dužnostima čim njeno medicinsko osoblje kaže da može", istakao je dopisnik Skaj njuza.

"Najnovije istraživanje pokazuje da sve manje ljudi srednjih godina umire od raka nego u bilo kom trenutku u poslednjih 25 godina. Terapije su uspešnije, a ishodi sve bolji. Poteškoće, dugo čekanje, bile su prisutne u otkrivanju rane dijagnoze, a zatim u upućivanju na lečenje. Kejt je već prošla tu fazu", dodao je za kraj.

Pogledajte neke od skorašnjih fotografija Kejt Midlton:

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)