Zdravlje

POVRAĆALA SAM KRV! Niko nije znao kroz kakav pakao prolazi slavna glumica

Autor Tamara Veličković

Dok su je mnogi prozivali za izgled, Kejt Bekinsejl je stres narušio zdravlje.

Izvor: Instagram/katebeckinsale

Kada se pojavila na gala događajuThe King's Trust Global Gala 2024, svet je zanemeo. Niko nije očekivao da će čuvena pametnica Holivuda doći na crveni tepih, nakon što je nedeljama ležala u bolnici. Kejt Bekinsejl se u glamuroznom izdanju, ali to nije bilo dovoljno da spreči niz negativnih komentara na račun njenog izgleda. Skoro svi su pisali da je "jako mršava" i da "ne liči na sebe". Glumica je rešila da odgovori na ove komentare i konačno otkrije zašto je nedeljama ležala u bolnici:

"Negovala sam svog očuha do njegove smrti početkom ove godine. I mojoj mami se svašta događa... Navikavam se na to da su mi dva oca umrla, jedan kad sam imala pet godina, drugi u januaru ove godine", napisala je Kejt i dodala da je njen biološki otac umro od srčanog udara, a očuha je izgubila nakon kratke bolesti.

Povraćala sam krv

"Takođe, prošle godine sam izgubila mačku, svoju srodnu dušu sa kojom sam bila skoro 19 godina. Provela sam šest nedelja u bolnici zbog obilnog povraćanja krvi, a to je uzrokovano stresom koji je stvorio rupu između mog jednjaka i želuca", nastavila je glumica i objasnila da je zbog toga izgubila nekoliko kilograma.

"To je doprinelo određenom gubitku težine. Nije važno šta mislite o mom izgledu i kako bi trebalo da izgledam, nezavisno od okolnosti u mom životu i životu moje porodice. Pokušavam da preživim nešto što se čini kao nepodnošljivi gubici i PTSP, a radim i na izdržavanju porodice", rekla je.

Kejt je kritičarima savetovala da "budu bolji" nakon što osete potrebu da komentarišu nečiji izgled. "Činjenica da volite žene koje su punije od mene su stvari koje meni nisu važne ili relevantne. Briga me kakav vam je ukus", dodala je.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)