Zdravlje

"U DEPRESIJI SAM KAKVU NISAM OSETILA GODINAMA!" Kristina o teškoj borbi, već ima jednu bolest i strašne simptome

Autor Teodora Boškovski

Glumica Kristina Eplgejt otkrila je kako izgleda život sa depresijom i multipla sklerozom.

Izvor: Lepa i Srecna

Glumica Kristina Eplgejt godinama se bori sa multipla sklerozom. Na tom putu borbe susrela se sa dodatnim bolestima koje su joj otežale normalno funkciolnisanje. Ali ona i dalje ne odustaje. Nedavno je gostovala u podkastu kod kolegenice Džejmi-Lin Sigler gde govorila o svojim zdravstvenim problemima.

U razgovoru se osvrnula na multipla sklerozu, ali i period kada se zarazila sapovirusom, te je morala da nosi pelene za odrasle. I to nije sve! Kristina je otvorena pričala o sve češćoj menatlanoj bolesti koja pogađa ljude širom sveta - depresiji

"Iskreno, ne uživam u životu. Više ne uživam. Ako neko dođe do mene i razgovara sa mnom, to mi je prijatno. U tome uživam. Ali ako netko dođe i kaže: 'Ajmo da prošetamo' ili 'Ajmo na kafu', ja neću uživati u tome", iskreno je ispričala 52-godišnja glumica, prenosi Index.

"Trenutno sam u depresiji kakvu nisam osetila godinama. Sve me pomalo plaši, kao da sam zarobljena u tami ne znam koliko dugo", dodala je glumica i osvrnula se na svoje pojavljivanje na dodeli ovogodišnjih Ejmi nagrada, opisujući to "najgorim danom u životu". Otkrila je kako je nakon ceremonije spavala dva dana. Tada je na binu izašla koristeći štap za hodanje, a voditelj Entoni Anderson ju je držao za ruku. Nije mogla da zadrži suze... Nakon toga je odlučila da pozove psihoterapeuta i potraži pomoć.

"Dugo sam izbegavala terapiju jer se bojim da neću moći da prestanem da plačem", priznala je.

Podsećamo, glumici je multipla skleroza dijagnostikovana u avgustu 2021. godine.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)