POSLUŠAJTE!

CELA HALA PEVALA BAJINU PESMU NA MEČU SRBIJE! Posle koša "orlova" na EP pustili narodnjak, navijači oduševljeni (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Posle jednog koša Srbije čuli su se taktovi dobro poznatog narodnjaka, što je odmah oduševilo naše navijače.

Izvor: MN Press

Srbija u Pragu igra meč drugog kola Eurobasketa protiv domaćina Češke, i igra više nego dobro, a publika se i te kako zabavlja na tribinama. Potrudili su se domaćini da srpske navijače ugoste i našom kuhinjom, dok su u toku prve četvrtine pustili i dobro poznate taktove koje često čujemo na slavljima srpskih sportista!

U pitanju je numera Nedeljka Bajića Baje "Koktel ljubavi" koja se čula nakon jednog koša reprezentacije Srbije, a to je obradovalo i brojne srpske navijače na tribinama. Odmah su zapevali i podigli atmosferu u "ukletoj O2 areni".

Sigurno su ovu pesmu čuli i srpski košarkaši koji sigurno i slave pobede uz nju. Interesantno je da se prethodne sezone čula i tokom pojedinih mečeva NBA lige, pogađate na insistiranje Luke Dončića koji obožava srpske narodnjake, tako da se često mogu čuti njegove omiljene numere na mečevima Dalasa.

Prethodno su domaćini sa razglasa puštali i pesmu koju su obradili navijači Fulama, pa se tako na meču Srbije i Holandije pevalo srpskom fudbaleru Aleksandru Mitroviću, inače strelcu šestog gola u Premijer ligi ove sezone.

Poslušajte!


Pogledajte i fotografije ispred hale u kojoj se sastaju Češka - Srbija!