ZADOVOLJAN!

JOKIĆ? MA, JOŠ JEDAN "DAN U KANCELARIJI" ZA NJEGA! Miško gledao Srbiju u Pragu: Bolje ovako, nego da je 30 RAZLIKE!

Autori Milutin Vujičić Nikola Lalović

Poznati srpski agent Miško Ražnatović govorio je za MONDO nakon pobede Srbije nad Češkom na Eurobasketu. /Od izveštača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića/

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Košarkaška reprezentacija Srbije slavila je i u drugom kolu Eurobasketa. Naši košarkaši savladali su Češku (81:68) pred bučnom publikom "O2 arene" u Pragu, a u kojoj je bilo i dosta srpskih navijača koji su pružali podršku "orlovima", dok se u publici našao i poznati košarkaški agent Miodrag Ražnatović.

Prvi čovek košarkaške agencije Beobasket, koja zastupa brojne srpske košarkaše, i ne samo njih pošto ih je ukupno 45 na turniru, posebno je bio zadovoljan partijom svog klijenta Nikole Jokića. Najbolji košarkaš NBA lige je bio i najistaknutiji pojedinac utakmice pošto je završio susret sa 18 poena, 11 skokova i još pet asistencija, a s kakvom lakoćom se borio u reketu najbolje govori izjava Miška Ražnatovića iz Praga...

"Još jedan dan u 'ofisu' što bi rekli, normalno sve, ovo je za njega lagano", rekao je Ražnatović za MONDO i dodao: "Dobro je da igra 20 minuta, da se uvodi polako. Jako dobro igra i vrlo sam zadovoljan".

Ražnatović je zadovoljan i onime što je Srbija pokazala na dosadašnjem Eurobasketu, a ako je suditi na osnovu prva dva kola - verovatno smo u najužem krugu timova koji mogu do medalje. Bićemo još jači kada se od nedelje ekipi pridruži i Nikola Milutinov, ali ne smemo nikako ni da "podignemo nos" i da mislimo da ćemo sve lako pobediti, na šta je u više navrata upozoravao i selektor "orlova" Svetislav Pešić.

"Dobro je, mi vrlo lako napravimo 20 razlike, posle se to malo izgubi, ali mislim da se diže forma i bolje je ovako, nego da se dobija po 30. Tako da sve ide u onom pravcu u kom svi želimo", istakao je srpski agent.

Podsetimo, za Srbiju je u nedelju slobodan dan na Eurobasketu, dok u ponedeljak od 21 čas igramo protiv Finske.