POGLEDAJTE

BOSNOM BEHAR PROBEHARAO, MENE ŽIVOT RAZOČARAO: Košarkaši BiH srušili prvaka Evrope, pa umesto izjava - SVI PEVALI!

Autor Nebojša Marković

Košarkaši Bosne i Hercegovine umeli su da proslave veliki trijumf protiv Slovenije.

Izvor: Twitter/@BiHfootball/Printscreen

Košarkaši Bosne i Hercegovine napravili su u senzaciju u 3. kolu grupne faze Evropskog prvenstva, pošto su savladali aktuelnog šampiona Starog kontinenta, selekciju Slovenije!

Ekipa predvođena sjajnim Jusufom Nurkićem i Džananom Musom slavila je 97:93 u dramatičnom okršaju, a drugu pobedu na turniru umeli su kako i da proslave!

Bosna i Hercegovina je ovom pobedom otvorila sebi vrata plasmana u osminu finala i to u takozvanoj "grupi smrti". Uprkos porazu od Nemačke u subotu, Bosna je odlično odigrala svih 40 minuta protiv Slovenije i uspela da savlada tim predvođen Lukom Dončićem i Goranom Dragićem.

A onda posle meča, umesto izjava - timsko pevanje! Igrači Bosne i Hercegovine odlučili su da pobedu proslave na drugačiji način, i to tako što su u kameru zapevali poznatu pesmu Dina Merlina "Bosnom behar probeharao".

Pogledajte kako je to izgledalo:

Bosna i Hercegovina sada ima skor 2-1, isto kao i Slovenija, Nemačka je vodeća u grupi sa savršenih 3-0. Francuzi pred treći meč imaju skor 1-1, dok su Litvanci sve razočarali sa tri poraza iz isto toliko mečeva.