ZABOLEO IH PORAZ!

"PUKLO" U SLOVENIJI - DRAGIĆ UDARIO NA SELEKTORA? Frka zbog poraza od Bosne, ove dve reči su sve razotkrile! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Slovencima nije lako pao poraz od Bosne i Hercegovine, a sada se pojavio novi snimak koji potvrđuje da stanje u svlačionici prvaka Evrope nije idealno.

Izvor: Twitter/@Siki841/Printscreen

Nedelja je bila buran dan na Eurobasketu! Litvanija je posle dva produžetka izgubila od Nemačke, ali njihova žalba FIBA na konačan rezultat nije prošla. Na meču Turske i Gruzije je došlo do sukoba dva igrača, a posle navodnog napada u svlačionici, Turci su pretili napuštanjem Evropskog prvenstva.

Za to vreme, Bosna i Hercegovina je savladala Sloveniju, aktuelnog prvaka Evrope, što je dovelo do očiglednih trzavica među "zmajčekima". Luka Dončić je ljutito komentarisao "od koga to gubimo", a sada je izjava Gorana Dragića pokazala da u svlačionici Slovenije postoje problemi!

Bosna je bila bolja od Slovenije 97:93 u dramatičnom meču, a pobedu su proslavili pevajući pesmu "Bosnom behar probeharao". No, u miks zoni nakon meča, Dragić je pokazao svoj bes i nezadovoljstvo zbog pojedinih odluka selektora Aleksandra Sekulića.

Na komentar da u drugoj četvrtini nije mnogo igrao i pitanje da li je sve u redu, Dragić je samo poručio "Pitajte selektora" i okrenuo se i otišao. To je navelo mnoge da zaključe da nije sve tako bajno u timu Slovenije i da verovatno postoje određene trzavice iza kulisa.

Slovenija sada ima skor 2-1 u takozvanoj "grupi smrti", a očekuju ih još i mečevi protiv Nemačke i Francuske u utorak i sredu.