Čudno!

ŠOK U PRAGU - MADARU VIKALI "PI*KO GROBARSKA": Partizanovog Izraelca vređali Poljaci?! (VIDEO)

Autori Dušan Ninković Nikola Lalović

Neobična scena u kojoj se našao mladi plejmejker koji je prethodnu sezonu proveo u Partizanu.

Izvor: MN Press/Twitter/Screenshot

Srbija će svoj meč trećeg kola na Eurobasketu igrati od 21:00, a prva utakmica današnjeg programa bio je meč iz naše grupe. Poljaci su uspeli da savladaju Izrael i naprave malu konfuziju u grupi. Sada su oni u veoma dobroj poziciji jer imaju dve pobede i bolji međusobni skor od Izraelaca, koji su se danas susreli sa neuobičajenim navijanjem.

Zapravo, Jam Madar je tokom meča protiv Poljske dobio uvrede sa tribina kakve bi bile gotovo pa normalne u Srbiji, ali su potpuno čudne kada se ima u vidu da su došle sa tribine na kojoj su bili navijači Poljske. Krajem treće četvrtine, dok je plejmejker Partizana izvodio slobodna bacanja, navijači poljske reprezentacije vikali su mu "pi*ko grobarska"!

Takvo ponašanje verovatno nije moglo previše da utiče na mladog košarkaša koji je prethodne sezone bio veoma dobar u crno-belom dresu, ali je njegov tim zabeležio poraz u trećem susretu grupne faze. Poljaci su tokom prve i treće deonice stizali presudnu prednost, pa su ovom pobedom praktično već nakon tri runde prošli u nokaut fazu turnira.

Do kraja grupne faze ostali su im mečevi protiv Srbije i Holandije, a na njima se samo odlučivati o konačnom plasmanu i tabeli na kraju svih mečeva u grupi D. Ovako je vređan košarkaš Partizana: