POGLEDAJTE

ZNATE ZAŠTO SRBIJU NAJVIŠE GLEDAM NA EUROBASKETU: Dončiću postavili pitanje, a on se odmah nasmejao! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Luka Dončić je bio dobro raspoložen u razgovoru s novinarima u Kelnu.

Izvor: Twitter/@BasketNews_com/Printscreen

Eurobasket za Sloveniju nije startovao baš idealno, pošto su branioci trofeja iz 2017. godine već izgubili jedan meč i to od selekcije Bosne i Hercegovine. To je dovelo i do trzavica u reprezentaciji, što se najbolje videlo po nervoznoj izjavi Gorana Dragića.

No, nekoliko dana kasnije, raspoloženje u Sloveniji je bolje, što je pokazala i prva zvezda ekipe, Luka Dončić. Košarkaš Dalasa istakao je u razgovoru sa novinarima da, između ostalih, na Evropskom prvenstvu najviše gleda utakmice Srbije!

Slovenija je u ponedeljak imala dan odmora, a mediji u Kelnu su iskoristili priliku da porazgovaraju sa igračima. Očekivano, Dončić je pobudio najviše pažnje, a jednog novinara je zanimalo koje utakmice je do sada najviše gledao.

"Gledao sam mnogo utakmica. Imamo dosta slobodnog vremena. Ali, mislim da sam najviše gledao Srbiju i Grčku", rekao je Dončić, na šta je usledilo potpitanje "zašto".

"Znate vi zašto", s osmehom na licu je poručio Dončić.

Inače, Slovenija u utorak igra meč 4. kola grupne faze od 21.00 protiv selekcije Nemačke. Evo kako izgleda tabela u okviru grupe B:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt