POGLEDAJTE

JOKIĆ UBACIO NEMOGUĆ ŠUT PREKO JANISA, HOĆE ISTO I PREKO AVDIJE: MVP vežba svoj omiljeni potez na treningu Srbije! VIDEO

Autori Nebojša Marković Nikola Lalović

Najbolji igrač NBA lige i prva zvezda reprezentacije Srbije na dan meča sa Izraelom uvežbavao je njegov "zaštitni znak" kojim je ne tako davno digao na noge i Novaka Đokovića. Od izveštača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića

Izvor: MONDO/Nikola Lalović/Twitter/@katywinge/Printscreen

Košarkaši Srbije ostvarili su na Eurobasketu i treću pobedu u isto toliko mečeva pošto su u ponedeljak uveče savladali Finsku, a već u utorak očekuje ih duel protiv Izraela.

Srbiju je na treningu na dan odigravanja meča pojačao dolazak Nikole Milutinova, koji će kompletirati najbolji centarski duo turnira uz Nikolu Jokića. A upravo je prva zvezda Srbije vežbala svoje veliko oružje pred meč sa Izraelcima!

Jokić je na treningu šutirao u postu, okretao se, pokušavao i sa poludistance, a vežbao je i svoj omiljeni "Sombor šafl", sada već čuveni šut Srbina kojim je toliko puta mučio sve u NBA ligi. Upravo tim potezom je uspeo da pogodi onaj neverovatan koš u finišu meča protiv Grčke u Beogradu, kada je preko Janisa Adetokunba pogodio u ključnim trenucima utakmice.

Slično će pokušati i protiv Denija Avdije, asa Izraela i sina nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde, Zufera Avdije. Biće to zanimljiv okršaj dvojice igrača u "O2 areni" u Pragu. Pogledajte kako je Jokić vežbao šut na treningu:

A pogledajte i kako je izgledao ostatak treninga Srbije: