ŠOU!

"AKO JA TAKO BUDEM IZGLEDAO SA 36 GODINA..." Dragić se skinuo, a Đoković i Dončić ga ZADIRKUJU na Instagramu

Autor Milutin Vujičić

Goran Dragić se pohvalio nakon fenomenalne utakmice za Sloveniju, a Balkanci ne bi bili Balkanci da ga ne zadirkuju...

Izvor: MN Press/Instagram/the_1_dragon/Screenshot

Košarkaška reprezentacija Slovenije ostvarila je u sredu veliku pobedu na Eurobasketu pošto je bez Majka Tobija savladala jednog od favorita turnira Francusku (88:82) uz čak 47 poena Luke Dončića. Ipak, u momentima kada je možda bilo i najneizvesnije, veliki teret izneo je Goran Dragić koji je na iskustvo uspeo da prevari igrače Francuske (14 poena), da bi se posle velikog trijumfa pohvalio i na Instagramu.

Dragić, koji se prvobitno povukao iz reprezentacije Slovenije i nije planirao da igra na Eurobasketu, podelio je fotografiju na kojoj je bez majice, a u opisu je istakao statistiku kojom se ponosi...

"Sa 36 godina sam odigrao 39 minuta i 36 sekundi na meču... Neverovatno. I dalje uživam u košarci. Zbogom Keln, vidimo se u Berlinu!", napisao je Dragić na svom Instagramu i dobio za to preko 30.000 lajkova, ali i mnogo komentara navijača kao i poznatih sportista koji su mu prijatelji.

Oduševljeni su bili Džoš Ričardson, Judonis Haslem, Sem Deke, Keli Olinik i mnogi drugi, a kakvi bi bili naši Balkanci kada ne bi iskoristili priliku da malo i zadirkuju kapitena Slovenije.

Tako mu je nekadašnji slovenački košarkaš Beno Udrih napisao da je "Bananin puding", dok se Luka Dončić poprilično nasmejao na Dragićevu fotografiju. Javio se naravno i Novak Đoković koji aktivno prati Eurobasket, tako da je svom prijatelju Dragiću napisao simpatičnu poruku koja je dobila mnogo reakcija: 

"Jak si brate! Biću i ja takav kada napunim 36... nadam se... za godinu dana!", napisao je šaljivo Novak Đoković koji je bez ikakve sumnje jedan od pet najspremnijih sportista sveta, pa i u veteranskim godinama.