Susret saigrača

NBA SUPERSTAR PRIŠAO I REKAO JOKIĆU - ODNESI TAJ TROFEJ KUĆI! Nikola uništio Poljsku, a onda je dobio neočekivanu posetu

Autor Nikola Lalović

Srbija i Nikola Jokić imaju jednog jako poznatog navijača na tribinama Eurobasketa! Od izveštača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića

Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Videli smo sjajnu Srbiju koja je pregazila rivale iz Poljske u posednjem meču grupne faze Eurobasketa! Pobedila je Srbija sa 27 razlike, a Nikola Jokić je sa 19 poena i 5 asistencija ponovo bio ubedljivo najbolji na parketu. A pored parketa ga je sačekalo iznenađenje! 

U Prag je stigao Eron Gordon, njegov saigrač iz Denvera! On je prvo bio na tribinama i slikao se sa brojnim navijačima, a onda se u sjajnom raspoloženju spustio do terena. Nakon završetka utakmice pozdravio se sa našim centrom, zagrlili su se i popričali na sredini terena, a onda je istakao da je impresioniran igrom Srbije i da će navijati za naš tim u Berlinu. 

"Srbija je sila, uvek je i bila, stvarno su dobar tim. Kao što uvek kažem, kada imate Nikolu Jokića u timu, imate veliku šansu da dobijete svaku utakmicu. Uzbuđen sam da vidim šta će uraditi u Berlinu. Navijam za njih", rekao je sjajni Amerikanac. 

 Nije stigao Gordon da gleda sve mečeve Eurobasketa koje bi želeo, ali kako kaže zbog Jokića vredi prevaliti put.

"Žao mi je što sam propustio Vlatka i Sloveniju. Bilo bi lepo videti Čakija takođe. Ali, ovde sam zbog podrške. Mi smo porodica, mi smo tim. Putovaću po celom svetu samo da bih gledao košarku i podržao Jokića", istakao je Gordon.

Ali o čemu je pričao sa Nikolom kada su se na kratko zaustavili pored terena?

"Ništa značajno. Pitao me da li putujem po Evropi i šta radim ovde. Rekao sam mu da sam došao da gledam njega. Pitao me i da li dolazim u Berlin. Još ne znam, ali sam mu za svaki slučaj poželeo sreću da ide tamo da pobedi i donese još jedan trofej kući", otkrio je Gordon, pogledajte i kako je izgledao taj susret:

Znači, Nikola nije imao pojma da njegov saigrač dolazi?

"Nisam hteo da zna", rekao je i poslao poruku za navijače u Srbiji koji ga vole i prepoznaju, i koji navijaju za Denver.

"Hvala. Pozdrav svim mojim srpskim navijačima i hvala na podršci. Ostanite uz nas, spremaju se velike stvari u Denveru", poručio je za kraj Gordon.