ŠTA?!

DONČIĆ NAPRAVIO ŠOU U BUSU, PUSTIO MITRA MIRIĆA! Zbog skandiranja i narodnjaka, neki navijači čak i ljuti (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Luka Dončić i njegove kolege iz reprezentacije su burno proslavile pobedu nad Francuskom.

Izvor: Twitter/krentip/Eurobasket/Screenshot

Košarkaška reprezentacija Slovenije pobedila je Francusku (88:82) u derbiju 5. kola Eurobasketa i tako obezbedila prvo mesto u grupi, a susret su obeležili maestralni Luka Dončić sa 47 poena i kapiten tima Goran Dragić koji gotovo da nije izlazio iz igre. Slovenija je ovim trijumfom obezbedila lakši deo žreba do polufinala, pošto prvo idu na Belgiju, potom na Ukrajinu ili Poljsku, a koliko im je pobeda značila najbolje govori snimak iz autobusa...

Na putu ka hotelu u Kelnu, Slovenci su skakali i "ljuljali" autobus, a neko od članova stručnog štaba poveo je navijanje koje se često može čuti i u Srbiji: "Dajte Francuze da se igramo, igramo", orilo se autobusom.

Mnogim navijačima Slovenije na društvenim mrežama zasmetalo je što su na srpskom slavili najveću pobedu na Eurobasketu, a još više ih je pogodilo što se potom iz zadnjeg dela autobusa, gde je bio Luka Dončić, potom čuo dobro poznati srpski narodnjak Mitra Mirića, jednog od omiljenih pevača slovenačkog košarkaša.

"Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", pevali su Slovenci dok su odlazili u hotel u Kelnu, odakle su dan kasnije avionom otputovali u Berlin pošto su ponovo imali problema sa prevozom.

"Šteta što ne znaju da pevaju slovenačke pesme", glasio je jedan od komentara na snimak, da bi drugi korisnik Tvitera napisao: "Najsmešnije je čitati zajedljive komentare Puritanaca o pesmama na drugom jeziku. Kada lome kosti i krvare na terenu, onda smo ponosni na njih, a kada ovo rade onda ne valja...".

Pogledajte!

Tagovi