HMMM

DONČIĆ DOMINIRA NA EUROBASKETU, A GDE JE NJEGOVA DEVOJKA? Luka slavi uz narodnjake, a o lepoj Anamariji kruže GLASINE!

Autor Nemanja Stanojčić

Gde je devojka superstara reprezentacije Slovenije?

Izvor: Profimedia/Instagram/anamariagoltes

Luka Dončić dominira na Eurobasketu. Postavio je i rekord sa 47 ubačenih poena protiv Francuske, slavio uz Mitra Mirića, a mnogi se pitaju gde je njegova devojka Anamarija Goltes. Mnogi košarkaši poveli su lepše polovine na šampionat Evrope, ali tamo nema i izabranice jednog od najboljih košarkaša na svetu. Bar je kamere nisu uhvatile na mečevima grupne faze. Možda se to promeni u nokaut fazi takmičenja.

Luka i Anamarija u vezi su nekoliko godina, ali se poznaju dosta dugo. Počeli su da se druže kada su imali 12 godina, upoznali su se u Hrvatskoj na primorju gde su njihove porodice letovale. Počeli su da se zabavljaju nekoliko godina kasnije i postali su sada jedan od najpoznatijih parova. Njene fotke na društvenim mrežama često su oduševljavale mnoge, a pojavile su se spekulacije da je trudna.

Mnogi su se pitali da li će Luka uskoro postati otac, komentarisali su njen izgled, ali sada je stigao i demant. Prema pisanju magazina "Lady" to nije istina "Njih dvoje su zaljubljeni, dete će još malo da pričeka, jer su fokusirani na svoje karijere", piše u tekstu. Pred start EP objavila je fotografiju podrške svom dečku, a svi čekaju da vide hoće li se pojaviti u dvorani.

Ovo je Anamarija Goltes:

Inače, njih dvoje su raskinuli na kratko 2018. godine i to baš pred NBA draft na kom je Luka izabran. Ubrzo su se pomirili i nastavili vezu. Anamarija se jedno vreme bavila plesom, radila je i kao fitnes instruktor, a sada se bavi modelingom. Završila je ekonomiju u Ljubljani i nedugo posle toga postala je model i bila je na naslovnim stranam nekih od najpoznatijih svetskih časopisa. Mnogi je prate na društvenim mrežama, pa tako na Instagramu ima preko 160.000 pratilaca.

Što se Slovenije i Eurobasketa tiče, kao prvoplasirani prošli su u nokaut fazu i prvi rival biće im selekcija Belgije. Meč je na programu danas (14.45), a ukoliko reprezentacije Slovenije i Srbije prođu prepreke u osmini finala i četvrtfinalu, odmeriće snage u polufinalu šampionata Evrope. Bila bi to repriza finala iz 2017. godine, tada su Dončić i Goran Dragić doneli zlato nacionalnom timu pod komandom Igora Kokoškova.