Naši!

SRBIJA JE IMPRESIVNA, POKAZALI SU APSOLUTNU DOMINACIJU! Crnogorci oduševljeni kako igramo: Verujemo, idete do kraja!

Autor Nikola Lalović

Crna Gora je ispala sa turnira, ali ima za koga da navija na ovom Eurobasketu! Od izveštača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića

Izvor: MN Press

Košarkaši Crne Gore poraženi su u osmini finala Eurobasketa od Nemačke u neizvesnoj završnici koju su obeležile diskutabilne sudske odluke, a nakon što su detaljno pričali o tendencioznom suđenju košarkaši Crne Gore progovorili su i o našem timu.

Sjajni šuter Vladimir Mihailović bio je impresioniran igrom tima Svetislava Pešića i veruje da naša ekipa može dalje do samog kraja.

"Iskreno, deluje jako impresivno. Na EP niko ne sme da se potceni, mada im je grupa bila relativno lakša, ali su pokazali apsolutnu dominaciju i bez ikakvih problema se plasirali dalje. Sad će u nokaut fazi morati da budu jako fokusirani i da stignu, verujem, do samog kraja", rekao je Mihailović.

Košarkaš Čikago Bulsa Marko Simonović se takođe slaže sa njim, a naglasio je da će crnogorski tim navijati za kolege iz Srbije.

"Srbija će ići do kraja i želim joj puno sreće. Navijaćemo za njih i stvarno im želim puno sreće i da osvoje Evropsko prvenstvo", istakao je on.

Dino Radončić je kao posebno sjajne ekipe istakao Srbiju i Sloveniju, a u eventualnom duelu ova dva tima vidi "orlove" kao za nijansu bolje.

Očekivano je da Srbija i Slovenija igraju ovako. Takođe, očekivano je i da Luka igrao ovako, više nije ni važno njemu da li je FIBA ili NBA. To je realno polufinale, gde mislim da je Srbija za nijansu bolja. Uživaćemo pored malih ekrana“, rekao je on.