ŠOU

KOKTEL LJUBAVI SRBA I HRVATA NA EUROBASKETU! Zagljeni pevaju pred halom - trobojka, šahovnica i Nedeljko Bajić Baja!

Autori Nikola Lalović Nemanja Stanojčić

Spektakl su napravili navijači Srbije i Hrvatske u Nemačkoj. /Od izveštača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića/

Izvor: MN Press

Srbija igra protiv Italije u osmini finala Eurobasketa, Hrvatska je završila takmičenje porazom od Finske. Posle tog meča, a neposredno pred start duela "orlova" navijači su napravili pravi spektakl u Berlinu. Okupili su se ispred dvorane i zajedno su pevali i uživali, jedan narodnjak orio se u Nemačkoj.

U pitanju je poznata pesma "Koktel ljubavi" koju izvodi Nedeljko Bajić Baja. Sada je ova numera imala nešto drugačiju izvedbu pošto su je zajedno pevali srpski i hrvatski navijači. Zagrljeni, dobro raspoloženi i spremni i za pesmu oduševili su mnoge što se vidi na klipu koji je snimio izveštač MONDA iz Berlina. Tu su i fotografije sa lica mesta koje pokazuju najbolje kakav ambijent vlada na prvenstvu Evrope.

Hrvati su utučeni posle poraza, pognutih glava napustili su parket i moraće da pakuju kofere, pošto Finci idu dalje i igraju sa Španijom u četvrtfinalu. Pokušaće njihovim putem da krenu i puleni Svetislava Pešića. Da bi se to dogodilo moraće da savladaju Italiju. Već znaju i šta ih čeka u nastavku takmičenja, ako preskoče prvu prepreku igraće protiv Francuske koja je savladala Tursku.