Utešio se

JOKIĆ ODMAH POTROŠIO 143.000 EVRA: Sleteo u Beograd, pa ovom kupovinom ublažio tugu zbog Eurobasketa!

Autor Nikola Lalović

Nikola Jokić je našao način kako da se uteši posle debakla Srbije na Eurobasketu.

Izvor: MN Press

Srbija je ispala sa Eurobasketa posle poraza od Italije, a Nikola Jokić je otišao sa takmičenja pognute glave i bez reči. Stigao je sa ekipom u Beograd pre podneva u ponedeljak, a već tada je da bi se utešio posle poraza odradio jednu obimnu kupovinu! 

Sveukupno je potrošio 143.000 evra i to na ono što najviše voli - na konje! On je prema informacijama italijanskih kupio tri trkačka grla na aukciji koje se održavala od 12. do 13. septembra. Konja po imenu "Fatu di Pođo" kupio je za 42.000 evra, "Folio Vinda" je kupio 47.000, a a najskuplji je bio "Farid Mil" koji je na kraju koštao 54.000 evra.

Poznato je koliko Jokić voli konjički sport i da ima svoju štalu i više puta  je isticao da su mu konji prva ljubav i da ih voli čak i više od košarke, a očigledno je da sada planira da proširi svoju štalu i da nastavi da juri titule u konjičkom sportu. 

Naravno, teško je verovati da je baš Nikola Jokić bio na aukciji i sigurno je neko iz tima koji se bavi njegoom štalom i grlima bio prisutan i obavio je ove skupocene transakcije.