Slomio se

OVO NISTE VIDELI - BEK GRČKE PLAČE KAO KIŠA POSLE PORAZA: Projurio pored novinara, nije mogao da izdrži! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Grcima je jako teško pao poraz od Nemačke, a Janulisu Larencakisu posebno. Od izveštača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića

Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Nastavilo se sa "sečom" favorita na Evropskom prvenstvu, pošto je u nokaut fazi ispala i selekcija Grčke. Nemci su bili bolji, ubacivali su bukvalno sve što bace na koš i na kraju su dali 107 poena. Jedan od najboljih igrača Grčke na ovom meču Janulis Larencakis je to teško podneo.

Dok su se čekale izjave igrača u miks zoni on je praćen ostalim reprezentativcima protrčao kroz taj deo hale i vidno je bio potresen. Plakao je i gledao u pod posle teškog udarca za svoj tim. Pogledajte tu scenu:

 "Nemam mnogo reči, jako smo razočarani. Nismo zaustavili nemački ritam u napadu, dali su nam 107 poena, dobar deo toga sa linije za tri poena. Mislim da je to bio naš veliki problem", Larencakis je kratko prokoentarisao za konferenciji za štampu. 

Bek Olimpijakosa je bio jedan od najboljih u timu Grčke na ovom meču sa 18 poena i 4 skoka za 17 minuta na terenu, ali na kraju ni njegova dobra partija ni 31 poen Janisa Adetokumba nisu bili dovoljni da zaustave neverovatno šutersko veče Nemačke.