Veruje!

ZNAM DA NAM U SRBIJI NISTE DAVALI ŠANSE! Selektor Poljske napravio istorijski uspeh, pa pričao o VANZEMALJCU Dončiću

Autor Nikola Lalović

Selektor Poljske Igor Miličić istakao je da zna da je malo ko verovao u ovaj tim, ali da on jeste! Od izveštača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića

Izvor: MONDO/Nikola Lalović/MN Press

Selekcija Poljske prošla je kao treća iz grupe D u kojoj je ubedljivo kao prva završila Srbija, a onda su dobili Ukrajince u osmini finala i napravili ogroman uspeh. Prvi put se Poljska posle 25 godina plasirala u četvrtfinale Eurobasketa, a selektor Igor Miličić je sve vreme u to verovao.

Nekadašnji košarkaš Splita, brojnih poljskih klubova, ali i Trepče na Kosovu za MONDO je u toku prvenstva pričao o svom timu, a posle pobede nad Ukrajincima se takođe obratio srpskim medijima. 

"Presrećni smo i ponosni, verovali smo u to. Znam da nam neki blogeri iz Srbije nisu davali velike šanse, ali srećni smo što smo svima dokazali da smo jak kolektiv, dobra ekipa i da su naši igrači vredniji nego što su cenjeni na tržištu Evrope", rekao je Miličić.

Od 20:30 ga čeka duel sa neverovatnom ekipom Slovenije, koja u svojim redovima po njegoom mišljenju ima i jednog "vanzemaljca"!

"Videćemo, noć je duga. Vrhunska ekipa, vrhunski su vođeni, imaju super tim, zajedno su i tu je i MVP vanzemaljac Dončić, ništa više. Da li možemo da ga zaustavimo? Videćemo!", završio je Miličić.