NOVI HIT

FOTKA SA EUROBASKETA JE HIT! Navijači se šale na račun Jokića i Dončića - "Pričuvajte mu sina, dok igra u polufinalu"

Autor Nemanja Stanojčić

Slika koja je nastala pre nekoliko dana ponovo je postala hit na društvenim mrežama. Sloter, Jokić i Dončić u glavnim ulogama.

Izvor: MN Press/Matic Klansek Velej/Sportida

U polufinalu Eurobasketa neće igrati nijedna od tri najveće zvezde. Ispali su redom Nikola Jokić, Janis Adetokumbo, pa Luka Dončić. Sva trojica završila su takmičenje i sada im slede pripreme za novu sezonu NBA lige. U završnici takmičenja igraće Nemačka-Španija, odnosno Francuska-Poljska. Upravo su Poljaci napravili verovatno i najveće iznenađenje pobedom protiv Slovenije.

Oni su u odličnom raspoloženju posle ogromnog uspeha, pa je tako jedan slika koja je nastala pre nekoliko dana ponovo postala hit. Koriste je mnogi da se našale i da pokažu kakav je uspeh ta reprezentacija napravila. U pitanju je fotka na kojoj se nalaze Nikola Jokić, Luka Dončić i Ej Džej Sloter. Amerikanac, naturalizovani reprezentativac Poljske, zamolio je Luku i Nikolu da se slikaju sa njegovim sinom, što su njih dvojica i učinili.

Sada je ta fotka iskorišćena za razne šale na društvenim mrežama. "Neka sedne svako ko ne igra u polufinalu Eurobasketa", "Ma, to su Dončić i Jokić pitali polufinalistu EP za sliku", "Sloter je dao Nikoli i Luki da mu pričuvaju sina dok igra u polufinalu", "Kako život piše čudne scenarije", bili su to samo neki od mnogobrojnih komentara i poruka koje su nastale posle trijumfa Poljske i eliminacije Slovenije.

Sloter je meč završio sa 16 poena, Dončić je dao 14, uz 11 skokova i sedam asistencija, ali i pet ličnih greški. Zbog toga je po završetku susreta bio veoma besan. Prvo je psovao sudije na srpskom, pa se onda posle toga na konferenciji za medije izvinjavao celoj naciji zbog eliminacije. "Igrao sam očajno, izneverio sam svoju zemlju", rekao je Luka.