TV kamere bile su postavljene samo u Nišu i u Ivanjici.

Za sve ostale utakmice plej-of i plej-aut grupe Superlige važila je, iako je 2017. godina, parola "snađi se".

Sam podatak da je meč Mladost - Napredak završen rezultatom 3:2, nakon što je sudija Bojan Nikolić dosudio četvrti penal na utakmici, slutila je na to da je bilo burno.

Potvrdu smo dobili kada smo posle meča pozvali telefonom napadača gostujućeg tima Filipa Kasalicu u nameri da nam ispriča šta se tačno dogodilo.

"Šta se dogodilo? Kada bih vam prepričao sve i rekao šta mislim, znate da će me kazniti", rekao je Kasalica za MONDO.

"U jednom trenutku je bilo pitanje i da li će utakmica biti završena, jer smo razmišljali da napustimo teren, ali nam je rečeno da se vratimo. Vratili smo se i odradili do kraja, a meni je pametnije da vam predložim da sačekate video izveštaj i procenite sami", dodao je.

Zbog čega ste razmišljali da napustite teren?

"Zbog drugog penala za njih, odnosno zbog načina na koji su dali treći gol, ali to je samo bila kap koja je prelila čašu", rekao je fudbaler Napretka posle utakmice u kojoj je Mladost obezbedila izlazak u Evropu.

"Dvojica igrača Mladosti su se meni lično izvinili, ne želim da ih imenujem. I momcima je sve bilo jasno. Mi smo s naše strane uradili sve što smo mogli, odigrali smo do kraja, posle toga smo čestitali ekipi Mladosti na pobedi i to ne ironično. I ovom prilikom želim da se zahvalim i Lučanima i klubu, svim ljudima tamo, na gostoprimstvu, pa i pobedi", rekao je Kasalica.

Da li ste čestitali sudiji?

"Naravno da ne", rekao je na kraju razgovora za naš portal.