Vojvodina suspendovala Nikolu Trujića
MN Press 

Po svemu sudeći Nikola Trujić je prošlog četvrtka poslednji put obukao dres Vojvodine.

Napadač iz Bora je nakon eliminacije svog kluba iz Lige Evrope u Slovačkoj napadnut od strane navijača "stare dame" u svlačionici na stadionu u Ružomberoku, a nakon tog vandalskog čina odlučio je da zatraži raskid ugovora na štetu kluba.

On se nije pojavio na treninzima u FC "Vujadin Boškov" od prošle nedelje i najavio je tužbu Arbitražnom sudu FSS nakon čega bi trebalo da postane slobodan igrač.

Međutim, konkretne mere preduzela je i sama Vojvodina...

Rukovodstvo kluba smatra da Nikola Trujić nema pravo da ne izvršava svoje obaveze prema klubu sa kojim ima važeći ugovor...

"Suspendovali smo Trujića zbog neizvršavanja profesionalnih obaveza, odnosno nepojavljivanja na treninzima. Imali smo kontakt s njegovim advokatom koji nam je potvrdio da će igrač podneti tužbu i tražiti raskid ugovora na štetu kluba. Videćemo u kom će pravcu sve ovo otići", rekao je predsednik Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković za "Dnevnik".


Prvi operativac kluba je naveo i da je Vojvodina u pregovorima sa nekolicinom igrača, pa ćemo u narednim nedeljama videti ko će se pridružiti novopridošlicama poput Renana Alvesa, Milana Bubala, Nemanje Subotića, Džozefa Bempaha, Fransisa Afrijea, Stefana Mihajlovića i Stefana Cebare.

Trener Nenad Vanić ostaje u klubu i pokušava da pripremi ekipi za narednu sezonu, koja startuje za devet dana, "duplim" treninzima u Veterniku.