Bajern, Pari Sen Žermen, Real, Mančester junajted, Liverpul... Sergej Milinković Savić (23), najtraženiji srpski fudbaler, bio je ove sezone povezivan sa skoro svim najvećim evro-klubovima, a engleski novinari u nedelju su "ekskluzivno" otkrili da je već dogovorio transfer.

I to u Junajted!

"Mančester junajted je ugovorio prelazak Sergeja Milinković Savića za 80 miliona funti (90 miliona evra). Rukovodstvo kluba premišljalo se oko cene, ali se pomirilo sa tim da će morati da izdvoji veliki novac da bi Srbin stigao ovog leta", objašnjeno je.

Isti izvor najavljuje da će Sergej popuniti prostor koji će nastati odlaskom Majkla Kerika u penziju i eventualnim rastankom sa Maruanom Felainijem. Takođe, neizvesno je i da li će u klubu ostati i neretko kritikovani Pol Pogba...

Upitan da li je Milinković Savić dogovorio prelazak u Mančester junajted, njegov menadžer Mateja Kežman odgovorio je:

"Normalno je da su za Sergeja zainteresovani veoma veliki klubovi, ali trenutno nema dogovora ni sa kim", navodno je poruka nekadašnjeg srpskog reprezentativca koju prenose italijanski mediji.

Da li će Kežmanovo poznanstvo sa Murinjom, njegovim bivšim trenerom, biti uvod u njihovu novu saradnju? Brzo će biti poznato...