Aleksandar Veselinović (FK Vojvodina): Pohvala za sudije
MONDO/Samir Cacan 


Često posle utakmica Superlige možemo čuti kritike na račun arbitara, a zanimljivo je da je posle susreta u Šapcu između Mačve i Vojvodine (0:0) - bilo pohvala.

Trener gostujuće ekipe koja ni u četvrtom meču ove sezone nije pobedila, Aleksandar Veselinović, kazao je da je, iz njegovog ugla, utakmica bila teška za suđenje, ali da su dobar posao odradili Aleksandar Živković, Ivica Stojanović i Jovan Grujić.

"Iako nemam manir da komentarišem nešto što nije moj deo posla i trudim se da uvek pronalazim greške u sebi, ovaj put bih zaista hteo da pohvalim suđenje. Utakmica je bila izuzetno nezgodna za suđenje, ali ne zato što su igrači bili bezobrazni, već zato što se igralo fajterski, sa mnogo duela i kontakta, na pravom domaćinskom terenu, gde je šabačka publika nosila svoju ekipu. To je ono što sve treba da nas raduje i zato mislim da to svi treba da pohvalimo", kazao je šef stručnog štaba novosadske ekipe.

Veselinović je istakao i da smatra da je njegova ekipa zaslužila mnogo više u prethodna tri kola, ali da na večerašnjem meču može da bude zadovoljna i nerešenim ishodom.

Aleksandar Veselinović (FK Vojvodina): Pohvala za sudije
MN Press 


"Ako smo za prva tri kola govorili da smo gubili bodove, sada možemo reći da smo osvojili jedan važan bod. Naravno, to ne menja naše ambicije i nezadovoljstvo zbog malog broja bodova u dosadašnjem toku prvenstva", poručio je Veselinović.

U narednom kolu Vojvodina dočekuju Bačku, a Mačva ide u goste Radniku.