Dani odluke su pred FK Vojvodina!

Upravni odbor je na sinoćnoj sednici u prostorijama kluba, posle poraza od Spartaka (2:1) odlučio da ne žuri i brzopleto smeni Radovana Krivokapića, ali je istovremeno dogovoreno da se do vikenda preuzmu konkretni koraci kojim će Vojvodina krenuti uzlaznom putanjom.

Vojvodina je u potrazi za čovekom koji bi preuzeo čitav sportski sektor na sebe, između ostalog i funkciju sportskog direktora, koju sada obavlja Saša Drakulić.

Toj osobi bi bile date "odrešene" ruke i u vezi sa statusom trenera, a MONDO saznaje da je "prvi pik" za tu funkciju Ranko Stojić, nekadašnji golman Partizana i fudbalski menadžer, koji je bio sportski direktor u Radu i Olimpiji iz Ljubljanje.

Rukovodstvo Vojvodine bi u naredna tri dana, do utakmice sa Napretkom u Kruševcu, trebalo da se dogovori sa Stojićem ili da pronađe novu opciju za tu poziciju.

Poznato je da je "stara dama" u velikim finansijskim problemima i da je račun kluba trenutno u blokadi na više od milion evra, a na sve to vezala se i velika rezultatska kriza pošto je ekipa u opasnosti da drugi deo Superlige završi u plej-autu.

Vojvodina je trenutno devetoplasirana sa četiri boda zaostatka za "prvim iznad crte" Radnikom, dok im "za vrat" dišu Voždovac i Mačva.