Milan Pavkov, Filip Stojković, Vujadin Savić, Marko Gobeljić, Milan Borjan, Branko Jovičić, Dejan Joveljić i MILAN RODIĆ.

Crvena zvezda nastavila je da produžuje ugovore igračima koji su kostur šampionskog tima.

Pouzdani levi bek i reprezentativac Srbije saradnju sa crveno-belima produžio je do juna 2022.

"Presrećan sam! Kao što sam obećao prvog dana kada sam došao, da ću sa ovim klubom da ređam uspehe i da ćemo da vratimo Zvezdu u sam vrh, gde i pripada, tako i danas, ovim produžetkom saradnje, obećavam da ćemo isto nastaviti. Naša odbrana već dugo je neprobojna tvrđava i svi ćemo dati sve od sebe da tako ostane", rekao je Rodić.

Lepe reči povodom novog uspešnog posla imao je i sportski direktor Mitar Mrkela.

"Rodić je još jedan od fudbalera koji su produžili ugovor, a igrao je od početka uspešne serije koju smo ostvarili ulaskom u Ligu Evrope i posle toga u Ligu šampiona. Zadovoljstvo mi je što ostaje u Zvezdi na duži vremenski period", naveo je Mrkela.

On je dodao da je sa Rodićem uspešno sarađivao još od perioda kada je bio u omladinskom pogonu i da mu je drago što su u istom stilu nastavili u prvom timu.


"Pozicija levog beka je uvek deficitarna. Veoma je teško pronaći kvalitetnog levog beka, posebno u domaćem fudbalu, a Milan je jedan od najkvalitetnih. Reprezentativac je Srbije i srećan sam što naš klub ima pravo rešenje za duži period", izjavio je Mrkela.

Rodić se osvrnuo i na ostanak većine saigrača ove zime.

"Okosnica tima je ostala ista i to nam mnogo znači. Očekujemo da ćemo i u budućnosti svi zajedno dobro izgledati na terenu, da ćemo da pružamo odlične partije i vodimo Zvezdu do novih uspeha".