Šta je to Dijego Kosta rekao sudiji Hilu Manzanu kada mu je pokazao crveni karton?

Španski mediji, koji su imali uvid u zvanični zapisnik sa utakmice protiv Barselone, koju je Atletiko izgubio u finišu utakmice 2:0 (0:0), navode da su u pitanju žestoke psovke koje su isprovocirale arbitra, pa je morao da ga već u 28. minutu pošalje ranije na tuširanje.

"Po***em se na tvoju majku ku*vu", navodno je rekao Dijego Kosta, mada iz tabora Atletiko Madrida tvrde da to nije istina, ali se unapred ograđuju od poteza napadača.

"Svaki put kad dođemo ovde igramo s igračem manje. Pitao sam sudiju šta se desilo sa Kostom - i ako ga je uvredio na taj način, zaslužio je crveni karton. Opet, znam da je mnogo igrača reklo slične stvari kao Kosta i nisu bili isključeni. Morate u obzir da uzmete ida su emocije kod igrača i te kako snažne u ovakvim utakmicama", kazao je "Čolo" u odbranu svog igrača.

Pojedini španski mediji prenose i da je Dijego Kosta teško podneo ovo isključenje, verovali ili ne prvo direktno još od dana u Valjadolidu, i da je plakao u svlačionici "Nou Kampa".

Nije ovo naravno prvi put u karijeri da je reagovao ishitreno, i da su ga njegov temperament i čudna narav koštali, a "AS" prenosi da ga očekuje žestoka kazna od Disciplinske komisije, zbog koje je možda već završio sezonu u Primeri.

Naime, pravila u Španiji nalažu da bi zbog ovog poteza mogao da bude kažnjen najmanje četiri, a najviše osam utakmica pauze, dok će imati i pravo žalbe.

undefined Barselona - Atletiko


Dijego Kosta će želeti što pre da zaboravi aktuelnu sezonu pošto nije opravdao novac i poverenje Atletiko Madrida, kada su ga u zimu 2018. vratili u Madrid, pošto je postigao svega PET golova u svim takmičenjima.

Bilo je mnogo povreda, i to su stvari koje se dešavaju, ali ovakvi potezi su nedopustivi...

Atletiko je na potezu.