• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odgovor na tenk: Parkirali traktor na MAKSIMIRU

Izvor mondo.rs

Ispred stadiona Crvene zvezde, pred odlučujuću utakmicu LŠ, je postavljen tenk, a samo dan posle na Maksimiru u Zagrebu je neko parkirao traktor.

 Tenk na stadionu - U Zagrebu parkirali traktor kao odgovor Izvor: MONDO/Stefan Stojanović
Tenk
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Vojni tenk ispred stadiona Fudbalskog kluba Crvena zvezda, koji je postavljen na platou ispred severne tribine, izazvao je mnogo komentara i ovdašnje i regionalne javnosti, a sada je stigao i "odgovor" iz Zagreba - pod zapadnom tribinom Dinamovog stadiona je parkiran traktor, verovatno kao aludiranje na akciju hrvatske vojske "Oluja" tokom koje je proterano hiljade Srba.

Fotografiju pogledajte OVDE.

SVI pričaju o tenku: Vojska tvrdi da nije njen (VIDEO)

Inače, mnogi navijači Crvene zvezde izrazili su neslaganje sa ovim potezom iza kojeg je stala uprava o čemu svedoči i to što je na zvaničnoj Facebook stranici kluba objavljena fotografija tenka, uz komentar: "Nova atrakcija na našem stadionu".

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je rekao da je to "maketa tenka" koja ima gusenicu, kao i da je izvršen "kontradiverzioni pregled" vozila.

"To nije tenk, već je reč o maketi tenka, dakle o nečemu što podseća na tenk. Ne radi se o nečemu što može da ugroži bilo čiji život. Mi smo kao policija, naravno, uočili to vozilo i obratili se Višem i Osnovnom tužilaštvu i obavestili Vojsku Srbije. Tužilaštvo se izjasnilo da tu nema elemenata krivičnog dela. Da nema ničega što se goni po službenoj dužnosti. Policija više nema ni osnov za dalje postupanje", rekao je Stefanović.

 Fudbaleri Crvene zvezde večeras igraju protiv Jang bojsa revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona, dok Dinamo gostuje Rozenborgu.

Komentari 157

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ALEX

Lepo je to sto su stavili traktor, koji kao aludira na progon nevinog stanovnistva, sa kojim se ovi imbecili dice, ali meni aludira na nesto sasvim drugo...Eto da su toliki primitivni seljaci i da ce im ovaj traktor trebat, kada krenu na seljacke proteste protiv njihovih sadasnjih i bivsih gospodara, kojima su zdusno sluzili, pa cak i docekivali ih cvecem u Zg i ostalim gradovima tzv RH i pevali im danke dojcland...A protesti ce bit ekonomske prirode, posto Svabama i Madjarima nikada ni nebi imali m...a da kazu bilo kakvu uvredljivu stvar na nacionalnoj osnovi, kao sto su bile i one seljacke bune pod Habzburgovcima...Jos kada im se iseli i ona saka jada pa da ostanu samo ovi metuzalemi iz tzv. stozera i ostala b...a ima da im bude veselo.

Брзи

@ALEX Ne lupaj.

Nikola Sadzaković

Ovi sa Maksimira su gori od nas...Ja sam bio protiv tenka na Marakani, ali u Hrvatskoj niko da kaze:"Alo ljudi, ispred stadiona nam je parkiran traktor sa ustaškim obeležjem, ima li ko normalan."

special image