• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poseban prostor na Trgu Republike za navijače Zvezde i Partizana

Izvor mondo.rs

Ideja zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, koji kaže: "Velika je stvar uspeh ova dva kluba, opet će biti puno turista u Beogradu".

 Navijači Zvezde i Partizana dobijaju prostor na Trgu Republike Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Beograd je jedan od retkih evropskih gradova koji ima dva svoja fudbalska kluba na najelitnijim svetskim fudbalskim takmičenjima, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić gostujući na TV „Studio B”.

"To znači da će u Beogradu biti najmanje šest velikih evropskih utakmica, tri će odigrati Zvezda, tri Partizan. To opet znači da će biti puno turista, da će se lepo pisati u tim zemljama o Beogradu i to je ono na šta treba da budemo ponosni. Mi ćemo kao Grad Beograd dati doprinos tom prazniku fudbala koji će biti ove jeseni u Beogradu. Uspeh Zvezde i Partizana je veliki uspeh za Beograd i srpski fudbal", rekao je Vesić Studiju B.

On je dodao da će ponuditi Crvenoj zvezdi i Partizanu, kao i Fudbalskom savezu Srbije da se na Trgu republike napravi zona fudbala, gde će za decu biti postavljena igrališta na kojima će moći da igraju razne igre koje imaju veze sa fudbalom i gde će moći da se podsete šta je to fudbal.

Na taj način, svaki put kada igraju Zvezda i Partizan deca mogu da dođu u tu zonu, ali i drugi ljubitelji fudbala.

"Mislim da će to biti dobro i siguran sam da će oba kluba to da prihvate, jer Beograd će ove jeseni biti dom evropskog fudbala. Na Trgu republike će u sklopu zone fudbala biti postavljen i veliki ekran gde će moći da se gledaju utakmice i Zvezde i Partizana, a to već postoji na centralnim trgovima u drugim  evropskim gradovima, gde se na centralnim trgovima gleda utakmica i gde sede ljudi vezani za taj klub. Ovo je jedinstvena prilika da zajednički uradimo jedan sjajan događaj i da Zvezda i Partizan zajedno sa Gradom Beogradom imaju dobru promociju, da zajedno uradimo sve što treba kako bi se naš grad promovisao i kako bi ga posetilo što više turista", rekao je Vesić.

On je dodao da će sa klubovima dolaziti i novinari koji će pisati o našem gradu i promovisati Beograd, a nama trebaju takvi događaji.

"I zato - hvala i Zvezdi i Partizanu što su se plasirali, uradili su veliki posao i za Beograd, jer svaki događaj, bilo da je sportski ili kulturni, predstavlja dodatnu promociju za naš grad", istakao je zamenik gradonačelnika.

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Super

Kad je video na šta sad liči Trg, jedan drugar se našalio da će tu biti budući nacionalni stadion. Nije bio daleko.

Nagai Nagayoshi

Navijaci Partizana treba da preskoce ove dogadjaje i ovkve ponude,ovo samo reklamira sns vlast,a zna se da oni imaju svoju mezimicui,uz sve svoje firme i tendere ,velike poslove i pare poklonjene vodjama sa severe,uz sve svoje pacifisticke makete tenkova i oklopnih vozila ,prosto receno dovoljni su sami sebi...

Xexexe

@Nagai Nagayoshi Pozdravljaju te ljuti opozicionari ostoja i vazura, kao i najveca opozicija 90-ih, slobin vučela hahahahahaha i da ne zaboravimo hvala vucicu, po ko zna koji put, sad biraj oces fudbal, kosarku, vaterpolo...

special image