• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mamma Mia: Zbog nje "gori" Instagram, a to smeta fudbaleru Rome

Izvor mondo.rs

"Najbolji odgovor na seksističke povike je osmeh. Uvek", podržala ga je posle uvreda na sopstveni račun.

Nikolo Zaniolo (20) ponudio je za sezonu i po profesionalnog fudbala u Romi dovoljno razloga ljudima iz Intera da se hvataju za kosu, navijačima Rome da ne očajavaju za Frančeskom Totijem, a ljubiteljima fudbala u Italiji da ne brinu za "azure".

Izvesno je da se radi o jednom od najboljih fudbalera sredine terena na svetu, a moguće da je reč i o najboljem igraču Italije svog vremena.

Možda će vas zanimati

Mnogo toga zavisiće od njega samog, naročito što je u ranoj fazi karijere doživeo i jednu od najtežih povreda u fudbalu, kada su mu u januaru tokom derbija sa Juventusom na "Olimpiku" stradali prednji ukršteni ligamenti kolena. Na neki način, pandemija korona virusa učinila je uslugu 20-godišnjaku, koji bi svakako preskočio EURO 2020, ali je u međuvremenu dobio dodatnih godinu dana da još spremniji i kompletniji dočeka EURO 2020+1.

View this post on Instagram

...la sfiga

A post shared byfrancescacosta(@frac77) on

Frančeska Kosta pružala mu je podršku u postovima na Instagramu i kada je u bolničkoj postelji čekao operaciju kolena i kada kod Lućana Spaletija nije odigrao nijedan meč u sezoni i kada je Inter bukvalno poklonio Romi najtalentovanijeg igrača svoje generacije za 4,5 miliona evra, u razmeni u kojoj su danas nepoželjnog Rađu Najngolana platili devet puta više, a naročito kada se prvi put susreo sa uvredama protivničkih navijača na vrućim stadionima širom zemlje.

Zaniolo je sve podnosio stoički do trenutka kada se na stadionu "Artemio Franki" u Parmi pojavio transparent u kom je njegova majka nazvana pogrdnim imenom.

"Najbolji odgovor na seksističke povike je osmeh. Uvek. Bolje da te zavide nego sažaljevaju. Hvala ti, ljubavi. Sledeći put im osmehom objasni šta misliš o tome", napisala je Frančeska i zahvalila se tifozima Rome na podršci u komentarima.

"Vaša pažnja je zaista dirljiva".

Frančeska nije oćutala ni velikom Fabiju Kapelu, koji je u jednom intervjuu savetovao klince u Italiji da ne idu Zaniolovim stopama.

"Ti si primer svim dečacima, koji nam pišu poruke svaki dan o tome kako sanjaju da jednog dana budu kao ti. Za mene, ti si uzor i nastavi da budeš takav, tvoj put nije onaj kojim se ređe ide. Nadam se da te ne pogađa ova kampanja koju vode protiv tebe, samo ne razumem zašto", napisala je ponosna mama Frančeska i dodala:

"Volim te".

View this post on Instagram

A post shared byfrancescacosta(@frac77) on

Svaki put kada bi mama Franka stala iza talentovanog sina u teškim trenucima, njene reči osvanule bi u štampanim i online stranicama vodećih listova u zemlji, koji su od ranije bili zainteresovani za njen Instagram profil.

Zaniolu međutim, sudeći prema komentaru koji je prošle godine ostavio ispod jedne mamine fotke, nije oduvek prijala pažnja koju je Frančeska izazivala na ovoj društvenoj mreži.

"Mama, prekini. Zašto to radiš sa svojim ustima? Imaš 40 godina", napisao je Nikolo pre godinu dana, dok je mama Frančeska bila još koliko-toliko anonimna Insta-zvezda u Italiji.

Ovih dana, čeka se njen 43. rođendan i 400.000. pratilac.

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vojislav

Koliko puta nedeljno gori taj instagram? Plašim se da ne izgori jednog dana..

Harli

Goddes!

Admiral

Živim za dan kada će Instagram izgoreti.

SERIJE