• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Korona virus u Partizanu: Prvotimci crno-belih pozitivni!

 Vladimir Sukdolak
Autor Vladimir Sukdolak

Zaraženi su prvotimci Aleksandar Šćekić i Nikola Lakčević...

 Aleksandar Šćekić Nikola Lakčević korona virus Partizan Izvor: FK Partizan/Miroslav Todorović

FK Partizan je tokom priprema za nastavak Superlige i Kupa Srbije dva puta sproveo testiranja na korona virus i rezultati za sve članove prvog tima i stručni štab bili su negativni.

Ali, pogoršanje situacije sa virusom Covid-19 u Srbiji, uticalo je da vesti iz Humske više nisu dobre. Derbi u Kupu i finale istog takmičenja u Nišu, igrani su pred 20.000 i 10.000 gledalaca, što je znatno povećalo rizik od zaraze. Već pred utakmicu na "Čairu" sumnjalo se da neki od igrača imaju koronu.

Možda će vas zanimati

Nažalost, te sumnje postale su opravdane. 

Pozitivni na testovima bili su Aleksandar Šćekić i Nikola Lakčević! Zbog dva slučaja korona virusa i svi ostali fudbaleri biće ponovo testirani.

Partizan je trebalo da u subotu 4. jula da počne pripreme i da posle prozivke u "Zemunelu" produži na Zlatibor. Sada je izvesno da će crno-beli preskočiti taj deo na srpskoj planini i da će treninge sprovesti u svojoj trening bazi.

Klub je dobio preporuku lekara da se nigde na putuje, bar kada je u pitanju prva faza priprema (druga je od 15. do 26. jula).

Pročitajte i ovo

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Triple

Preneli cigani kad smo im brali usi.

NBGD

Samo pozitivno, momci

Dex

Niste ni rec pisnuli kad je odluceno da igrate pred punim stadionima. Ma sta pisnuli, sto posto ste visili i po splavovima svaku noc, verovatno nacickani kao sardine. Onaj vas Pantic je jako lepo govorio o pandemiju, situaciji u zemlji, sve je tacno govorio i o Zvezdi i FSS itd. Medjutim, nakon svega sto je govorio o virusu, epidemiji, merama opreza, pozivao je ljude da masovno idu na utakmice. Samo primer kako ljudski um, kad se pretvori u navijaca ova dva jedina nasa kluba (ostali sluze za ponizavanje), efikasno funkcionise i sluzi drustvu.

INTERVJUI