• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćao, ovo je moja nova jahta i zaradim je za...

Autor Nikola Janković

Nismo baš računali u cent, ali kada ste prvi fudbalski milijarder u istoriji i radite za platu od 31 milion evra godišnje, onda nije baš frka dok birate novi luksuzni brod.

 Kristijano Ronaldo (Instagram) kupio jahtu, plovi sa devojkom Đorđinom i četvoro dece Izvor: Instagram/Cristiano Ronaldo

Nakon što se pred oko 233 miliona pratilaca na Instagramu predstavio predstavio preplanule trbušnjake, a potom i jubilarnim 30. trofejom u karijeri, Kristijano Ronaldo pohvalio se fotkama sa jahte kojom se častio za još jednu uspešnu sezonu.

Nekoliko slobodnih dana koje je dobio od trenera Mauricija Sarija, pred povratak na pripreme za revanš sa Lionom u osmini finala Lige šampiona, 35-godišnji Portugalac iskoristio da je isplovi u Mediteran u društvu saputnice Đorđine i svoje četvoro dece, Kristijanom Ronaldom Žuniorom, Mateom, Alanom Martinom i Evom Marijom.

Možda će vas zanimati

Od 30 trofeja u karijeri, dva je osvojio sa Portugalijom: EURO 2016, pa Ligu nacija 2019.

Prenos njihovog krstarenja bio je prenošen "uživo" na Instagram profilima, putem kojih su milioni fanova mogli da zavire u gotovo svaki kutak jahte čija se vrednost na tržištu procenjuje na oko šest miliona evra.

Taj novac, računajući samo platu koju zarađuje u Juventusu, osvajač pet "Zlatnih lopti" zaradi za dva i po meseca.

Dodajte tome prihode koje prvi fudbalski milijarder ostvaruje kroz reklame, ugovore sa "Najkom", procenat od prodaje klupskih suvenira i bonuse za golove, pobede i rezultate ekipe, ispostaviće se da je Ronalda ovaj "suvenir" iz čudne sezone 2019/20 koštao malo preko jedne mesečne zarade.

Ronaldu je za dve titule sa Juventusom bilo potrebno isto toliko sezona u Seriji A, dok je za dva naslova šampiona u Španiji morao da igra devet godina za Real Madrid. Računajući i tri titule sa Mančester junajtedom, nacionalni prvak bio je ukupno sedam puta u tri najjače lige sveta.

Ako bi na završnici Lige šampiona, zakazanoj u avgustu u njegovoj otadbžini, doneo "bjankonerima" treću titulu prvaka Evrope, njemu lično bi to bila već šesta! Prvu je "uzeo" u Engleskoj, potom još četiri u Španiji, zbog čega je i doveden u Italiju neposredno pred početak Svetskog prvenstva u Rusiji pre dve godine.

(Mondo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Još o Ronaldu:

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

milos

6 miliona je smiješna suma koliko košta održavanje.

Leon

@milos koliko kosta odrzavanje? Daj detalje sta si samo predpostavio nesto sto nisi doziveo iz prve ruke

Aleksa

@milos a i kad sipa gorivo za 1000 dinara to za onakvu jahtu nije ništa... :P

SERIJE