Tako to radi Kristijano Ronaldo!

Legendarni Portugalac rešio je da se počasti novim automobilom, a izbor je pao na redak primerak Bugatija čija je cena oko 8.000.000 evra!

Jedan od najboljih fudbalera sveta i prva zvezda Juventusa kupio je, prenose italijanski mediji, posebno izdanje "Bugatija Ćentodijeći" (Bugati 110), a sve kako bi proslavio osvajanje Serije A!

Iako je Juventus već osam godina suvereni vladar Italije bez većih problema, Ronaldo je po osvajanju titule kupio Bugati u bojama svog kluba, a iako se sumnjalo da je to uradio još u martu ove godine, italijanski i španski mediji sada govore da je to tek nedavno bio slučaj.

A taj auto stvarno je poseban - osim što košta pravo bogatstvo, ovaj model Bugatija je izrađen u samo DESET primeraka!

Bugati 110

Napravljen je u čast 110. godišnjice kompanije, a od 0 do 100 kilometara na čas stiže za 2.4 sekunde, dok mu do 200 na sat treba mizernih 6.1 sekundi. Kažu da će njegova elektronski ograničena brzina biti 380 km/h.

Nije ni čudo da je Ronaldo želeo da ima jedan, a kada znamo koliko zarađuje, sigurno smo da mu to nije teško palo.

Popularni "CR7" samo od Juventusa godišnje dobija oko 30.000.000 evra, ali još frapantnije je da je u 2019. godini Portugalac od društvene mreže Instagram inkasirao čak 47.800.000 evra!

I ovo nije prvi Bugati koji je Ronaldo kupio. "Marka" piše da je u julu 2016. godine posle osvajanja druge Lige šampiona u Real Madridu kupio jedan, pa onda još jedan u septembru 2017., posle duple krune Madriđana (Primera i Liga šampiona).

Ronaldov novi Bugati od 8.000.000 evra bi trebalo da mu bude isporučen tek 2021. godine, jer je još uvek u toku proces proizvodnje, otežan pandemijom korona virusa.

Šta bi tek Ronaldo kupio da je Juve osvojio Ligu šampiona...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.