Skandal u evropskom fudbalu! Intimne fotografije dvojice brazilskih zvezda isplivale su u britanskim medijima, a bile su ostavljene u Bibliji u jednoj prodavnici u Londonu!?

Ova vest iznenadila je mnoge na Ostrvu, a na slikama se nalaze Gabrijel Žezus i Dijego Kosta (koji je sada naturalizovani Španac) i to sa misteriznom ženom!

Napadači Mančester sitija i Atletiko Madrida se na fotografijama nalaze u društvu iste žene, čiji identitet nije poznat!

Do fotografija je došao britanski "San", koji ističe da je Biblija sa fotkama nađena u kesi koja je nepoznata žena slučajno ostavila u jednoj prodavnici za dobrotvorne priloge.

"Odmah smo na fotografijama prepoznali Žezusa i Koštu. Zanimljivo je što su u društvu iste žene. Obojica se smeju i izgledaju maksimalno opušteno u njenom društvu među jastucima... Slike su očigledno nastale u različito vreme", naveo je izvor britanskog lista.

Kese sa bilblijom su ostavljene još u maju, ali ih osoblje prodavnice nije pronašlo sve do prošle nedelje kada su sređivali radnju.

"Žena koja je ostavila stvari je Špankinja ili iz Latinske Amerike. Rekla je da je njen prijatelj napustio Veliku Britaniju, pa je odlučila da pokloni neke njegove stvari. Nikad se nije vratila i tek sad smo pronašli fotke", nastavlja izvor.

Nije poznato kada su nastale fotografije, ali je očigledno da se radi o jednoj istoj ženi. Gabrijel Žezus je do nedavno bio u vezi sa brazislkim modelom Fernanom Keiroš.

Sa druge strane, Dijego Kosta je oženjen i ima dve ćerke.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.