Srbija je sve bliža dobijanju novog selektora fudbalske reprezentacije!

Sve je izvesnije da će to biti Dragan Stojković Piksi, naročito posle poslednjih reči Marka Pantelića, zamenika predsednika FSS.

On je otvoreno govorio o planovima Saveza.

"Maksimalno se trudim da postignemo dogovor sa Draganom Stojkovićem za kojeg sam nedavno rekao da je bio i ostao prvi kandidat za selektora. Stojković isto želi da preuzme reprezentaciju, tako da i on i Fudbalski savez Srbije zajednički ulažu ogroman napor da se to konačno i dogodi."

Pantelić je na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije obavestio članove o aktivnostima u vezi sa izborom novog selektora A reprezentacije.

"Predočio sam Izvršnom odboru na čemu sam radio prethodnih nedelja što se tiče izbora selektora A tima. U odnosu na ovo što sam rekao potrebno je još malo strpljenja, tako da je IO saglasan da novog selektora imenujemo do polovine februara", izjavio je Pantelić "Tanjugu".

Kako je naveo, razgovarano je sa sedam kandidata, a trojica su u užem izboru.

"Prema tome Savez će ukoliko slučajno ne bude dogovora sa Stojkovićem, u šta lično čisto sumnjam, u navedenom vremenskom okviru imenovati novog selektora naše najbolje reprezentacije“, rekao je Pantelić.

(MONDO/Tanjug)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.