Miloš Jojić je jedan od rastućeg broja igrača koji se hrani veganski, odnosno, ne konzumira ništa životinjskog porekla, ali mu ne fali snage i energije, čak i u fazi priprema kada se telo najviše troši.

Povratnik u redove Partizana pričao je za klupsku televiziju kako provodi dane na pripremama u Turskoj, što je činio i njegov saigrač Ivan Obradović.

Jojić je pokazao kako se ekipa opremila u Beogradu i ponela grickalice u Tursku: proteinske čokoladice bez šećera, zakuske od organskih jabuka…

"Izbor hrane je odličan, svako može da izabere šta preferira, da li jede meso ili ne. I za mene koji ne jedem meso ima dosta toga. Obrad me prati u stopu, ne kaska i neka kaže da li ima snage", pričao je Jojić dok je Obradović dobacio: "Jeo u Meku".

"Imam snage, dobro se osećam, nisam preterano umoran iako je ta faza priprema da naporno radimo. Razlika između ručka i večere je relativno dugačka. Imamo užinu tu na spratu, ali ja preferiram stvari koje sam poneo iz Beograda", rekao je Jojić.

On trenutno čita "Zapis duše" Ljiljane Habjanović Đurović, a poneo je još dve knjige na pripreme.

Printscreen/YouTube/FK Partizan Beograd Zeka i Obrad Turska

Prvi domaćin "TV ekipi" bio je Obradović, koji se uglavnom šalio na račun cimera, a pokazao je i "organsku pastu za zube" koju pozajmljuje od njega. Obradović se pre svega trenutno zanima vinima.

"Ne pijem, samo učim", rekao je Obradović kroz osmeh, a onda pokazao da čita "Veliku knjigu o vinu" Džoane Sajmon.

"Malo pijem, ne na pripremama, da ne pomislite da sam neki… Evo vidite dokle sam stigao, miris vina, kako se pije… Učio sam prvo malo vrste grožđa, a kad dođem kući napraviću prvo dobru policu, pa onda dobra vina i kutak za mene i društvo", kaže Obradović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.