Marko Marin je završio sa Saudijskom Arabijom i verovatno će se uskoro vratiti u Evropu, Vladan Milojević traži njegovu zamenu. Izgleda da će to biti belgijski fudbaler koji je dobro poznat u najboljim ligama na našem kontinentu.

Maksim Lestien, fudbaler koji je tokom karijere ''čekirao'' Španiju, Italiju, Holandiju, Rusiju i rodnu Belgiju, pa će njegoov iskustvo biti od velike pomoći srpskom treneru.

Lestien bi trebalo da stigne u Al Ahli iz Standarda, za koji igra od 2018. godine. Dobro se snalazi na oba krila, ima 28 godina i kao mlad je prošao je sve kategorije reprezentacije Belgije, osim seniorskog tima.

Ovaj krilni fudbaler je ponikao u Muskronu, a najbolje partije pružao je u dresu Briža, kada je i privukao na sebe veliku pažnju. Kasnije u karijeri je igrao za Đenovu, PSV, Rubin iz Kazanja i Malagu a ima i jedno egzotično iskustvo jer je nastupa za katarski Al Arabi.

Kako prenose mediji iz Saudijske Arabije, Lestien će biti pojačanje Al Ahlija i očekuje se da upravo on nadomesti odlazak Marka Marina iz kluba. Nekadašnji kapiten Crvene zvezde je napustio klub, a pojedini navijači se nadaju da bi mogao da se vrati u Beograd, gde je Zvezda planirala da završi karijeru.

Anketa

Da li biste voleli da se Marin vrati u Zvezdu?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.