Crvena zvezda ima ambiciozan plan da ovog leta napravi drim-tim na "Marakani", a osim što su doveli Aleksandra Dragovića i planiraju da dovedu još nekoliko krupnih pojačanja - ideja je i da se zadrži kostur tima.

To je potvrdio i generalni direktor Zvezdan Terzić u više navrata, ali će Zvezda biti na sve većim iskušenjima pošto su stigle dve zvanične ponude.

Prva se tiče Mirka Ivanića za koga Dinamo Moskva nudi 4,5 miliona evra, što je Zvezda već odbila, dok je nezadovoljavajuća i druga ponuda. U pitanju je 1,5 miliona evra koje nudi Anderleht za Njegoša Petrovića, prenosi "Mozzart Sport".

U slučaju Ivanića procenjeno je da to nije novac koji bi mogao da "plati" njegov uticaj na ekipu, dok se Zvezda ne protivi ideji prodaji Petrovića, ali traži više novca.

Vezni fudbaler od naredne sezone neće više biti "bonus" i tako će sigurno manje igrati u Superligi, a kvalitetom nije stekao mesto igrača koga niko ne može da "pomeri" iz startne postave. Zbog toga će Zvezda pristati da ga proda, ali ako Anderleht ponudi više.

Navodno bi suma od oko 2,5 miliona evra bila prihvatljiva, uz određene procente, dok vredi istaći i da 30% novca od prodaje Petrovića ide njegovom bivšem klubu Radu.