Mlada reprezentacija Srbije izgubila je od Brazila 3:0 na domaćem terenu. Na stadionu "Rajko Mitić" Pedro je sa dva gola u dva minuta ugasio nade "orlića" da mogu do pozitivnog rezultata. 

Ipak selektoru Zvonku Živkoviću je posle meča bilo jasno sa kim je njegov tim imao duel. 

"Znamo ko nam je bio protivnik, jedna od najboljih selekcija na svetu. Znamo u kojim klubovima imaju igrače, koja im cena i zbog čega je to tako. Mi se upoznajemo, protiv Rusije smo igrali pre 48 sati, nismo mogli da izdržimo ritam ove utakmice", rekao je Živković u izjavi za TV Arena sport.

On je vrlo jasno uporedio dva igračka kadra i približio svima razliku u kvalitetu između dve ekipe. 

"Imali smo igrače drugoligaša IMT-a i Loznice, a Brazil iz Real Madrida, Arsenala koji vrede po 50 miliona. To je razlika i snaga Brazila. Mogu da iznesem još hiljadu parametara u našu korist. Ono što je bitno je da izvučemo pouke i šta je bilo dobro. Znamo da naš fudbal ne može da izbaci igrače kakve imaju Brazilci. Nadam se da će naše škole fudbala moći da iznedre jednog dana takve", dodao je on. 

Na kraju je istakao da je njegova selekcija probala da napadne, ali da jednostavno nije uspela da se izbori sa kvalitetnijim protivnikom. Ipak, veruje da u sudaru sa evropskim selekcijama Srbija ima šanse.