Fudbaleri Crvene zvezde trenutno su na pripremama u Austriji, gde su već odigrali tri kontrolna meča, a iz inostranstva se preko klupskog sajta oglasio Zvezdan Terzić. Generalni direktor Crvene zvezde govorio je o mnogim temama, a otkrio je i sa kojim igračima se pregovara oko novog ugovora.

Iako je postojalo veliko interesovanje za Mirka Ivanića iz Engleske, Terzić je siguran da će ofanzivni vezni fudbaler produžiti ugovor.

Nekadašnji igrač Vojvodine i BATE Borisova ostavio je impresivan utisak prethodne sezone, pa ne čudi interesovanje iz jačih liga. ali, nije na prodaju!

''Pričali smo pre dva dana i ponuđen mu je novi ugovor na tri sezone, i ubeđen sam da ćemo potpisati to. Njemu sadašnji ističe za godinu dana i reagovali smo u skladu s tim'', otkrio je Terzić.

Crveno-beli su u ovom prelaznom roku imali opciju da prodaju najboljeg igrača iz prethodne sezone, ali engleski tim koji je zainteresovan za Mirka Ivanića neće uspeti da ga dovede.

''Imamo kostur koji čine 13 igrača i oni ne mogu da idu ni pod kojim uslovima. Pre par dana je postojalo interesovanje kluba iz Engleske za Ivanića, ali tu nije reč o novcu. Ne želimo da razgovaramo o tome i da skrećemo glave sa fokusa, a nama je on na kvalifikacijama za Ligu šampiona. Sve je usmereno ka tome'', ističe generalni direktor Crvene zvezde!

Pored Mirka Ivanića, navijače zanima i status Milana Rodića. Njih dvojica su fantastično sarađivali po levom boku, a u jednom trenutku se činilo da je levi bek blizu odlaska.

Rodić je pokazao želju da napusti klub, dok Terzić želi da nekadašnji defanzivac OFK Beograda i povremeni reprezentativac Srbije ostane do kraja karijere!

''Voleo bih da Rodić ostane do kraja karijere u našem klubu, jer smatram da tako domaćeg i kvalitetnog levog beka, sposobnog da igra u oba pravca - ne možemo da dovedemo. Videćemo za stranog levog beka, nije prioritet posle razgovora sa Rodićem'', tvrdi prvi operativac crveno-belih.

Ovim je praktično završen prelazni rok što se tiče dolazaka u Crvenu zvezdu. nakon terzićeve izjave male su šanse da srpski šampion angažuje Kolumbijca Huana Mohiku, levog beka koji ima iskustvo igranja u Španiji i Italiji.