Nakon jednog remija i dve pobede u prve tri runde Superlige, pred Crvenom zvezdom je četvrto kolo. Na stadionu Rajko Mitić gostovaće Napredak iz Kruševca, a navijači beogradskog tima ponovo najavljuju spektakl.

Klub želi da se nastavi dobar trend i da tribine našeg najvećeg stadiona ponovo budu dobro popunjene, pa je u skladu sa tim i objava na društvenim mrežama. Crvena zvezda poziva svoje pristalice da i u petak uveče budu podrška timu, ali i deo spektakla.

Ponovo će na severnoj tribini biti pripremljena koreografija, a navijači sa svih strana stadiona treba da budu vetar u leđa crveno-belima. Kako u ovom meču, tako i kao dobar podsetnik za Tiraspolj, gde će tim Dejana Stankovića igrati za mesto u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Navijači su na ispšraćaj u Moldaviju pozvani uz poruku na utakmicu dođu u klupskim bojama, uz balone, papiriće i druge navijačke rekvizite.

''Da Marakana bude cela crveno-bela! Budite i vi deo spektakla - ponesite balone, papiriće, obeležja u bojama Zvezde... Vidimo se'', glasi poruka kojom srpski šampion poziva na utakmicu protiv kruševačkog Napretka svoje navijače.