Srpski šampion će u Tiraspolju pokušati da stigne do četvrtog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je pitanje da li će tamo igrati jedno od letnjih pojačanja. Lois Dioni koji je iz francuskog anžea stigao kao pojačanje za Ligu šampiona ima problema sa povredom pred veoma važan meč.

Snažni napadač koji je u Beogradu postizao golove protiv Kairata i Šerifa trebalo je da bude predvodnik napada Crvene zvezde na teškom gostovanju u Moldaviji, ali ga muči mlečna kiselina u mišićima, prenosi Mozzartsport.

Francuz je propustio utakmicu sa Napretkom, pre toga je beogradski meč protiv Šerifa napustio ranije nego što je publika na stadionu očekivala, a testiranja su pokazala problem. Jak tempo koji je nametnut nije prijao napadaču koji se ekipi priključio nakon što je obavljena prva faza priprema.

Stručni štab je želeo da ga što pre uključi u ritam i da iz njega izvuče maksimum, ali bi sada mlečna kiselina mogla da napravi preveliki problem.

Ukoliko francuski napadač ne bude spreman, Dejan Stanković će morati da pronađe neko novo rešenje pred golom Moldavaca.

Podsećamo, nakon beogradskih 1:1 i ukidanja pravila o golu u gostima, Crvenoj zvezdi je potrebna pobeda u Moldaviji. Ukoliko bude nerešeno gledaćemo još 30 minuta fudbala u produžecima, a zatim i penale ukoliko ranije ne bude pobednika.